Охранител на Фермата пострада жестоко заради непростим гаф на две от

...
Охранител на Фермата пострада жестоко заради непростим гаф на две от
Коментари Харесай

Уволяват охранител от Фермата заради цигара

Охранител на " Фермата "  пострада грубо поради непростителен гаф на две от най-силните дами в предаването. От продукцията уволниха мъжа, откакто шампионката от шестия сезон на предаването Веселка и рускинята Альона погазиха разпоредбите в стопанството.

Малко преди обяд претендентките за наградата от 100 000 лв. отишли при охранителя под претекст, че имат проблем с електропастира. От дума на дума съумели да го убедят да им даде цигари, тъй като им се пушело. По контракт обаче, участниците в предаването нямат право да контактуват нерегламентирано с външни лица, нито да да получават информация или материални придобивки от тях, напомня " Блиц ".

След " акцията “ на Веселка и Альона от продукцията мигновено се намесили, а охранителят бил уволнен. " Чувствам се доста отговорна! Срамувам се от себе си! Изядохме му хляба на индивида! “, разтрепери се някогашната конярка от село Борима след трагичната развръзка. Многодетната майка се тормози, че поради неразумното й държание мъжът е останал без работа и че тя е дала неприятен образец на децата си. За разлика от нея Альона не се разкая.

След издънката на двете участнички всички риалити герои бяха лишени от тютюн за три седмици. Очаквано, наказването провокира яд в редиците им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР